Běžecký závod Pardubická devítka s 1 členem SK MPFM ze dne 29.4.2015

01.05.2015 10:52

       Opět tradičně ve slunné jarní středě dne 29.dubna 2015 proběhl v městě perníku a dostihů,, v Pardubicích,, již 13. ročník Pardubické devítky - jeden ze závodů běžecké série MIZUNO CUP 2015. V centru Pardubic a jeho okolí se pro letošní ročník změnila původní trať z důvodu rekonstrukce velkého parku Tyršových sadů a místo 6 menších městských okruhů se běžely okruhy tři, kdy celková délka tratě měla něco okolo 9,4 kilometrů. Start a cíl byl nezměněn na krásném Pernštýnském náměstí, povrch byl letos především silniční asfalt a s něco málo i přírodním terénem. Na start závodu v 18:00 hodin se postavilo celkem přes 400 běžců a běžkyň.                                

 

                                                

        V rámci závodu byl i přebor policejních složek, kde letos hájil barvy Sportovního klubu Městské policie Frýdek-Místek pouze jeden člen. Další tři členové, kteří měli letos v plánu startovat se bohužel zranili. Závodní podmínky byly ideální a závod měl krásnou atmosféru a v celkovém pořadí z cca 400 závodníků to s naším jedním zástupcem dopadlo takto:

 

s časem 36:54 obsadil David Belej 52.místo (v policejní kategorii krásné 2.místo)

                                            

fotky ze závodů je možné shlédnout v adresáři FOTOGALERIE a nebo na odkaze:

 

oficiální výsledky ze závodů: docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0Ajr3L32sd2ikdFpkOVBVNEd4SWhjdXpRVlRCVFZzS1E&output=html

 

autor článku předseda SK MPFM