Bowlingový turnaj SK MPFM pořádaný dne 30.10.2016 v Bašce

05.11.2016 19:14

 

        Poslední víkend v měsíci říjnu Sportovní klub Městské policie Frýdek-Místek tradičně uspořádal podzimní bowlingový turnaj. Vše se odehrávalo dle zavedených tradic v obci Baška ve večerních hodinách avšak letošní již 6. ročník se nesl ve znamení menší neúčasti a z přihlášených 18 zájemců nakonec dorazilo pouze 11 hráčů. V podzimním turnaji jsme hráli jednu klasickou hru a jednu zkrácenou hru a o tom nejlepším bowlingovém hráči rozhodl součet obou kol. A jak jsme si vedli? O nejlepší ženu se popralo letos pět žen a nejlepší bowlingařkou se stala Lenka Lištvanová, která v celkovém hodnocení se umístila na krásném 4. místě. Pohár pro nejlepší hru získal Ondřej Ministr. Na celkovém třetím místě se umístil vítěz jarního bowlingového turnaje Marek Chmělarský. Těsně jen o čtyři body se na pěkném druhém místě umístil Vladimír Lukáš. A první místo si vybojoval a putovní pohár si na půl roku odnáší David Belej, který zejména v druhé hře předvedl kvalitní hody.

 

                        

 

Celkové umístění:

1. místo - David Belej (198 b.)

2. místo - Vladimír Lukáš (175 b.)

3. místo - Marek Chmělarský (171 b.)

4. místo - Lenka Lištvanová (160 b.)

5. místo - Renáta Volná (151 b.)

6. místo - Ondřej Ministr (145 b.)

7. místo - Petr Hopják (144 b.)

8. místo - Petra Cicoňová (132 b.)

9. místo - Veronika Nováková (129 b.)

10. místo - Miroslav Chromečka  (121 b.)

11. místo - Nikola Volná (106 b.)

 

 

Fotky z akce je možno shlédnout na odkaze zde:  skmpfm.rajce.idnes.cz/Bowlingovy_turnaj_SK_MPFM_poradany_v_Basce_dne_30.10.2016/

 

 

        Kromě samotné hry všechny aktéry akce doprovázel kvalitní gastro zážitek v dobrém jídle a pití. Konec akce byl v režii předání cen pro všechny soutěžící a v následném odjezdu do svých teplých domovů. Na jarním turnaji se opět těšíme. Děkuji všem za řádnou prezentaci a společný večer a také bych rád poděkoval všem sponzorům této akce: STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK, MĚSTSKÁ POLICIE FRÝDEK-MÍSTEK, SPORTPLEX, VINOTK KUBALOVÁ, AK SPORTOVNÍ TROFEJE, DŮM VÍNA U DATLA.

 

 

 

Autor článku David Belej