Fotbalový turnaj ve spolupráci SK MPFM s MPFM ve Frýdku-Místku dne 29.1.2016

31.01.2016 18:38

        Poslední lednový pátek pro školáky znamenal den pololetních prázdnin, ale pro složky integrovaného záchranného systému to znamenalo den plný fotbalu. Na SŠED se totiž konal tradiční fotbalový turnaj O pohár ředitele Městské policie Frýdek-Místek a letos se jednalo již o osmý ročník. Tuto sportovní akci pořádala Městská policie Frýdek-Místek ve spolupráci se Sportovním klubem Městské policie Frýdek-Místek. O pravidelný výkop se letos nepostaral primátor města Michal Pobucký z důvodů vojenského výcviku a jeho úlohy se zmocnil ředitel Městské policie Frýdek-Místek Milan Sněhota. Počet týmů se na tomto ročníku zúžil na sedm manšaftů, protože na poslední chvíli jeden manšaft účast z pracovních důvodů bohužel odřekl. Ale i to se u takového zaměstnání bohužel stává. O spousty krásných cen, dárkových košů, prezentačních věcí, o poháry, o zlato, stříbro a bronz, o to vše letos bojovali tyto týmy: Městská policie Frýdek-Místek, Městská policie Třinec, Městská policie Olomouc, PČR Frýdek-Místek, PČR Vratimov, Hasičský záchranný sbor Frýdek-Místek a Zdravotní záchranná služba Frýdek-Místek. Jako každý rok favorité na první místo byly všechny týmy a o konečném pořadí rozhodovalo jen, zda je manšaft úplný a zda má manšaft dostatek fotbalového štěstí. Celý turnaj se odehrával v přátelském duchu, o čemž svědčí i vzájemná výpomoc mezi týmy, kdy týmu ZZS FM chyběli hráči a byli doplněni v duchu fairplay ze soupeřových manšaftů.

                                           

        Na prvním místě skončil tým Městské policie Třinec s nejvíce body, ale také s největším počtem vstřelených gólů. Druhé místo vybojoval manšaft frýdeckomísteckých hasičů, kteří jen těsně bodově brali stříbro. Na třetím bronzovém místě se umístil celek Městské policie Olomouc, který jen díky vzájemnému zápasu s Městskou policií Frýdek-Místek místním strážníkům vyfoukl umístění na bedně. Ostatní týmy měli podobné bodové zisky a jen těsně rozhodovalo závěrečné pořadí. Loňský vítěz turnaj tým PČR Frýdek-Místek letos se smůlou skončil na posledním místě. Nejlepší střelcem turnaje s neuvěřitelným celkovým počtem 13 vstřelených gólů se stal Lukáš Baron z Městské policie Třinec. Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Zdeněk Chovanec ze Zdravotní záchranné služby Frýdek-Místek.

                              

 

Tabulka všech zápasů: 

                      

 

Celkové umístění turnaje:

 

1.místo-Městská policie Třinec

2.místo-Hasičský záchranný sbor Frýdek-Místek

3.místo-Městská policie Olomouc

4.místo-Městská policie Frýdek-Místek

5.místo-PČR Vratimov

6.místo-Zdravotní záchranná služba Frýdek-Místek

7.místo-PČR Frýdek-Místek

 

                        

    Odkazy na fotogalerie z tohoto turnaje je možno shlédnout zde: 

skmpfm.rajce.idnes.cz/Fotbalovy_turnaj_ve_spolupraci_SK_MPFM_s_MPFM_ve_Frydku-Mistku_dne_29.1.2016_cast_1/

 

skmpfm.rajce.idnes.cz/Fotbalovy_turnaj_ve_spolupraci_SK_MPFM_s_MPFM_ve_Frydku-Mistku_dne_29.1.2016_cast_2/

 

    Odkazy na televizní záznam ze stanice Polar je možné shlédnout zde: polar.cz/porady/frydeckomistecky-expres/frydeckomistecky-expres-01-02-2016-16-34

                  a taky zde: polar.cz/zpravy/frydeckomistecko/frydek-mistek/39671/slozky-izs-se-mezi-sebou-utkaly-v-salove-kopane

 

     Odkaz na článek z BIC: visitfm.cz/aktuality/430-letosni-fotbalovy-turnaj-o-pohar-reditele-mestske-policie-frydek-mistek-ma-sveho-viteze

 

 

    Na závěr bych rád poděkoval všem, kteří přispěli pomocnou rukou, to znamená děvčatům z Městské policie za řádný fullservis u občerstvení, vedení školy SŠED za poskytnuté zázemí a také všem sponzorům, kteří se postarali o krásné ceny:

 

SPORTOVNÍ KLUB MĚSTSKÉ POLICIE FRÝDEK-MÍSTEK

STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK

BESKYDSKÁ LIKÉRKA

CHODURA

ZLATNICTVÍ WLUDYKA

LEEMON

ZPRAVODAJ

MFROST

BESKYDSKÉ INFORMAČNÍ CENTRUM

POLAR

PEKAŘSTVÍ KOLÍNEK

SLEZSKÁ PEKÁRNA KMOŠŤÁK

 

    A další poděkování patří všem hráčům za skvělý přístup při turnaji, za dobrou atmosféru i po turnaji a věřím, že se v příštím roce na turnaji opět uvidíme.

 

autor článku David Belej