Pozvánka k druhému ročníku bowlingového turnaje pořádaný SK MPFM

22.02.2014 21:07

             Vážení členové SK MPFM, dovoluji si vás pozvat na další akci SK MPFM a to na bowlingový turnaj. Bude se jednat již o druhý ročník tohoto turnaje, a jelikož v prvním ročníku bylo zájemců více než jsme měli kapacitu, tak na druhý ročník zvedneme kapacitu na 14 hráčů. Přednost  zúčastnit se turnaje mají členové SK MPFM a poté strážníci MPFM. Pokud někdo chce jít jen s námi posedět (klidně i se svou drahou polovičkou) tak může, ale bude pouze jako přísedící.  Turnaj se bude odehrávat opět v restauraci Baščanka v obci Baška ve dne 19.3.2014 (středa).  Sraz na místě v restauraci v 18:45 a začátek akce je naplánována na 19:00 hodin. Dráhy budou pronajaté na dvě a půl hodiny a budeme mít opět patro jenom a jenom pro sebe. Po odehrání turnaje budeme mít ještě hodinu pronajaté patro, kdy provedeme vyhlášení a poté ještě chvíli posedíme. Pro členy SK MPFM startovné zdarma, pro ostatní 50,- Kč. Každý hráč bude muset odehrát 3-4 hry (bude záležet na naší herní rychlosti). Vyhrává ten hráč, který má nejvyšší skóre (součet všech her).

            

                 Věcné ceny do tomboly budou opět pěkné: nějaké lahvinky, nějaké upomínkové předměty, nějaké sportovní doplňky, nějaké volné vstupenky. Novinkou letos bude název turnaje-Bowlingový turnaj O putovní pohár SK MPFM, což naznačuje také první cenu pro výherce. Další novinkou je zavedení nekouření na sále (kuřáci pokud to nevydrží mají možnost si jít zakouřit o patro níže do restaurace). Přihlášky zájemci posílejte nejpozději do dne 18.3.2014 na náš email (skmpfm@seznam.cz)-stačí napsat jméno.

           Dopravu na akci a z akce opět každý individuálně nebo se mezi sebou domluvíme. Jinak do Bašky a zpět do FM jezdí jinak busy-vlaky co půl hodiny a nově i naše MHD FM. Pro zajímavost odkaz na 1.ročník bowlingového turnaje máte zde: sk-mpfm.webnode.cz/probehle-akce/bowlingovy-turnaj-poradany-sk-mpfm-v-basce-dne-26-11-2013/